English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

TO ATELIER DE BEAUTE ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...

Πάτα στις εικόνες για μεγέθυνση..
O χώρος..

.. .. .. .. .. .. .. ..
.. .. .. .. .. .. .. ..
.. .. .. .. .. .. .. ..

ΜΑΚΙΓΙΑΖ !

.. .. .. .. ..

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

.. .. .. .. .. .. .. ..
.. .. .. .. .. .. .. ..
.. .. .. .. ..

Διάφορα tips Υγείας&Ομορφιάς.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ?
Εννιά στις δέκα γυναίκες ηλικίας άνω των 20 ετών έχουν κυτταρίτιδα, η οποία σχηματίζεται από «στρώματα» λιπωδών κυττάρων και συνδετικού ιστού που συσσωρεύονται κάτω από το δέρμα (συνήθως των μηρών και των γλουτών).Όπως αναφέρει η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, η κυτταρίτιδα είναι ο φυσικός τρόπος αποθηκεύσεως λίπους στις μετεφηβικές γυναίκες, που εξασφαλίζει ότι θα υπάρχουν επαρκείς θερμίδες για τις μελλοντικές κυήσεις και τον θηλασμό.
Οι άνδρες, αντιθέτως, δεν έχουν κυτταρίτιδα, εκτός εάν να πάσχουν από ορμονικές διαταραχές (μειωμένη παραγωγή της ανδρικής ορμόνης του φύλου, της τεστοστερόνης, και αυξημένη παραγωγή της γυναικείας ορμόνης του φύλου, των οιστρογόνων).
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στα κέντρα αισθητικής.
Είτε το ονομάσουμε δέρμα με όψη πορτοκαλιού ,είτε το φαινόμενο του παντελονιού του ιππέα είτε σύνδρομο Rubens η κυτταρίτιδα είναι αισθητικό πρόβλημα και όχι ασθένεια. Σχεδόν παντού ανάμεσα στο δέρμα και στους μύες υπάρχουν λιπώδη κύτταρα. Στην φυσιολογική τους κατάσταση τα κύτταρα του λιπώδη ιστού έχουν το μέγεθος της καρφίτσας , όταν όμως έχουμε κυτταρίτιδα μπορούνε να φτάσουνε το μέγεθος ενός λευκού φασολιού.

..
Γιατί διογκώνονται αυτά τα κύτταρα?
Για να καταλάβουμε πρέπει να σκεφτούμε τον εφοδιασμό και την διάθεση μέσα στον οργανισμό. Πρόσληψη τροφής, διάλυση της τροφής στο στόμα το στομάχι και το λεπτό έντερο, μεταφορά των θρεπτικών ουσιών μέσω του αίματος στα κύτταρα και η καύση τους μέσα σ αυτά για την εξοικονόμηση της ενέργειας. Το λεμφικό σύστημα λειτουργεί ως σκουπιδιάρικο για τα προϊόντα του μεταβολισμού. Η κυτταρίτιδα είναι ( πέρα από τη γενετική προδιάθεση) ένα φαινόμενο ελλιπούς διάθεσης των προϊόντων του μεταβολισμού τα οποία συγκεντρώνονται πάνω ή ανάμεσα στα λιπώδη κύτταρα και κατά συνέπεια διογκώνονται τα λιπώδη κύτταρα λόγω ανισορροπίας, ανάμεσα στην πρόσληψη τροφής και την ανάγκη ενέργειας του σώματος.
Αν το γνωρίζουμε αυτό και το λαμβάνουμε υπόψη, είναι σαφές ότι η κυτταρίτιδα πρέπει να αντιμετωπιστεί από πολλές πλευρές. Για να την αντιμετωπίσουμε με επιτυχία πρέπει να απελευθερώσουμε από τους ιστούς το αποθηκευμένο και περίσσιο λίπος. Τα προϊόντα αισθητικής και οι θεραπείες δεν μπορούν να το πετύχουν από μόνα τους. Σε συνδυασμό όμως με μια αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες, με τακτική άσκηση και αθλητική δραστηριότητα έχουν όλα αυτά αποδειχτεί ένα πολύ καλό μέτρο κατά της κυτταρίτιδας.

..
H κυτταρίτιδα έχει 4 στάδια:
Στάδιο 1: Όταν η γυναίκα είναι όρθια ή ξαπλωμένη, το δέρμα είναι λείο. Όταν το πιέσει, βλέπει μόνον πτυχές, αλλά όχι κυτταρίτιδα.
Στάδιο 2: Όταν η γυναίκα είναι όρθια ή ξαπλωμένη, το δέρμα είναι λείο. Όταν, όμως, πιέζεται, εμφανίζονται «λακκουβίτσες».
Στάδιο 3: Όταν η γυναίκα είναι ξαπλωμένη, το δέρμα είναι λείο, αλλά όταν στέκεται μοιάζει με την φλούδα του πορτοκαλιού.
Στάδιο 4: Η κυτταρίτιδα είναι εμφανής σε κάθε θέση, με πίεση ή χωρίς.

..
Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
1. Πίνετε 2 λίτρα νερό την ημέρα. Ιδανικά, στύψτε μέσα σε κάθε ποτήρι ελάχιστη ποσότητα από λεμόνι. Λειτουργεί αποτοξινωτικά και συνεισφέρει παράλληλα στη φυσική όψη της επιδερμίδας.
2. Χρησιμοποιήστε αντί για την καθιερωμένη ενυδατική λοσιόν σώματος μια δραστική πλούσια κρέμα ή τζελ κατά της κυτταρίτιδας την οποία θα απλώνεται στα επίμαχα σημεία το πρωί και το βράδυ αμέσως μετά το ντους με ομοιόμορφες κυκλικές κινήσεις.
3. Χρησιμοποιήστε τη λούφα ή το σφουγγάρι-γάντι κατά τη διάρκεια του αφροντούς σας για να κάνετε επίμονα μασάζ στην δύσκολη περιοχή των γλουτών και των μηρών.
4. Εντάξτε στο διαιτολόγο την σόγια, τα πορτοκάλια, τις ντομάτες και το σπανάκι καθώς περιέχουν λεκιθίνη η οποία ενισχύει αποτελεσματικά στην σφριγηλότητα του δέρματος.
5. Συμπεριλάβετε στην διατροφή σολομό-είναι υπεύθυνος και για την υγεία της επιδερμίδας του προσώπου-, καρύδια, ελαιόλαδο και αμύγδαλα τα οποία βελτιώνουν τον ιστό της επιδερμίδας.
6. Για δραστικά αποτελέσματα εκεί όπου υπάρχει έντονο τοπικό πρόβλημα επιστρατεύστε λίγο πριν πέσετε για ύπνο τα ειδικά patch τα οποία εφαρμόζονται εύκολα σαν αυτοκόλλητα στα επίμαχα σημεία και δρουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
7. Κάντε αερόβια άσκηση η οποία βοηθά μεθοδικά την απώλεια βάρους τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Προτιμήστε το τζόκινγκ ή γρήγορο περπάτημα τουλάχιστον μισή ώρα τη μέρα.
8. Δημιουργήστε ένα μίγμα από αιθέρια έλαια κατά της κυτταρίτιδας με 60ml από αμυγδαλέλαιο, 30ml από έλαιο jojoba και 20 σταγόνες από έλαια από γεράνι, πορτοκάλι, άγριο κυπαρίσσι και λεμόνι. Εφαρμόστε το τοπικά.
9. Ενισχύστε τον οργανισμό με φυσικά συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο. Συνήθως περιέχουν πράσινο τσάι και λεκιθίνη σόγιας. Καταναλώστε 1 κάψουλα την ημέρα κατά προτίμηση με το κύριο γεύμα.
10. Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα γεύματα μετά τις 8 το βράδυ

..
Λάβετε αντιλιακά ... μέτρα
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή , οι προειδοποιήσεις για την αντιηλιακή προστασία είναι σαφείς και ξεκάθαρες . Ακόμη και με αντιηλιακό δεν πρέπει να μένουμε ώρες εκτεθειμένοι στον ήλιο, διότι θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία μας ,ενώ επιταχύνουμε την γήρανση της επιδερμίδας. Το πιο σωστό μέτρο αντιηλιακής προστασίας είναι η περιορισμένη έκθεση στον ήλιο. Όσοι θέλουν να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην παραλία καλό είναι να την επισκέπτονται μετά τις 3 ή 4 το μεσημέρι , που οι ακτίνες του ήλιου δεν είναι κάθετες και είναι λιγότερο ισχυρές , ή νωρίς το πρωί μέχρι τις 11 με 12. Τις ώρες μεταξύ 12 και 3 θα πρέπει να είστε σε μέρος με σκιά και όχι κάτω από ομπρέλα.
..
Μάθετε το φωτότυπο σας..
Φωτότυπος 1 .Ξανθή επιδερμίδα ,συνήθως με φακίδες ,που καίγεται σχεδόν πάντα από τον ήλιο και δεν μαυρίζει ποτέ . Ξανθά ή κόκκινα μαλλιά . Συνιστάτε αντιηλιακό με SPF 50+ για πρόσωπο και σώμα .
Φωτότυπος 2 . Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα , που καίγεται εύκολα και μαυρίζει πολύ δύσκολα . Ξανθά συνήθως μαλλιά , ίσως όμως και μαύρα. Συνιστάτε αντιηλιακό με SPF 40+
Φωτότυπος 3 . Μέτρια ανοιχτή επιδερμίδα που καίγεται κάποιες φορές, αλλά μαυρίζει συνήθως με όμορφο και απαλό χρώμα . Καστανόξανθα ή ανοιχτά καστανά μαλλιά. Συνιστάτε αντιηλιακό με SPF 30+
Φωτότυπος 4 . Σταρένια επιδερμίδα , που καίγεται περιστασιακά και μαυρίζει εύκολα. Συνήθως καστανά μάτια και μαλλιά . συνιστάτε αντιηλιακό με SPF 20 +
Φωτοτυπος 5. Πολύ σκουρόχρωμη επιδερμίδα , που δεν καίγεται ποτέ και μαυρίζει εύκολα . Σκούρα μαλλιά και μάτια . Συνιστάτε αντιηλιακό με SPF 15+

..

Χρησιμοποιείστε σωστά το αντιηλιακό
Εφαρμόστε το αντιηλιακό όμως 15-30΄ πριν την έκθεση όμως στον ήλιο και φροντίστε να το ανανεώνετε τακτικά όσο παραμένετε στον ήλιο και οπωσδήποτε κάθε φορά που βγαίνετε από το νερό ή όταν ιδρώνετε πολύ. Μην κάνετε το λάθος να είστε κάτω από την ομπρέλα χωρίς αντιηλιακό ή να μπαίνετε στην θάλασσα χωρίς να το έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως. Όμως μην θεωρείτε ότι στην συννεφιά είστε προστατευμένοι. Μονολότι η θερμότητα του ήλιου δεν είναι αισθητή , η υπεριώδης ακτινοβολία UV φτάνει στο δέρμα όμως. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι παθαίνουν έγκαυμα όμως ημέρες με συννεφιά.
..
Tα μετρά αντιηλιακής προστασίας
Εκτός από τον περιορισμό όμως συνολικής έκθεσης στον ήλιο και την σωστή χρήση του αντιηλιακού που είναι κατάλληλο για τον φωτότυπό όμως , θα πρέπει ακόμη:
1.Να αυξάνετε σταδιακά το χρόνο έκθεσης στον ήλιο .
2.Nα φοράτε γυαλιά ηλίου .
3.Nα φοράτε καπέλο και μπλουζάκι όταν η παραμονή στον ήλιο διαρκεί πολύ
4.Να μην χρησιμοποιείτε παιδικά λαδάκια ή βαζελίνη
5.Να φροντίζετε την επιδερμίδα όμως μετά την έκθεση στον ήλιο με ένα after sun προϊόν
6. Το αντηλιακό χρειάζεται 20 λεπτά περίπου για να αρχίσει να λειτουργεί ως φίλτρο
της ακτινοβολίας, γι’ αυτό συνιστάται η εφαρμογή του στο σώμα σας και ειδικά για παιδιά 30 λεπτά περίπου προτού βγείτε από το σπίτι.

..
Το αντηλιακό που θα επιλέξετε..
Το αντηλιακό που θα επιλέξετε είναι απαραίτητο να αναγράφει ότι όμως προστατεύει τόσο από όμως από όμως UVB όσο και από όμως UVA ακτίνες. Για όμως ακτίνες UVB είναι ενδεικτικός ο δείκτης SPF. Για όμως UVA όμως πρέπει να αναγράφεται πάνω στη συσκευασία μια ξεκάθαρη ένδειξη Μην εμπιστεύεστε αντηλιακά που έχουν περισσέψει από προηγούμενα καλοκαίρια, ιδιαίτερα αν έχουν παραμείνει σε περιβάλλον με συνθήκες υγρασίας. Μπορεί τα φίλτρα τους να μη λειτουργούν και επομένως να έχουν χάσει την ηλιοπροστατευτική τους δραστικότητα, γεγονός που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Προτιμήστε λοιπόν την αγορά τους από εξειδικευμένα καταστήματα και ποτέ από χώρους που τα έχουν εκτεθειμένα επί μακρό χρονικό διάστημα στον ήλιο.
..
Η HAIR LIFT:
1.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΛΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ.
2.ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΦΡΟΥ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΦΡΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
3.ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ,ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΕΞΩΤΕΡΙΟΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
4.ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ,ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ,ΜΕΤΑΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΘΡΕΨΗ ,ΣΤΑΪΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

..
Η ΙΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ..
Η ΙΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 80% ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ,ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ /Η ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ HAIRLIFT ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
ΓΑΛΑ:ΤΟ ΚΑΛΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ.
ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΙΤΑΡΙ: Η ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ (ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ CASCADE) ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ.
ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ:
ΑΝΑΔΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ(ΧΡΗΣΗ ΧΤΕΝΑΣ,ΜΑΖΕΜΑ,ΣΤΑΪΛΙΝΓ,ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ)
ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΤΑ 80%
ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ UV
ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ.
Η ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΒΙΟΜΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΕ ΜΕΓΆΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ .
ΤΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΣΕ ΤΡΙΧΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΟΥΣΙΟΔΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ.

..
Καλλωπισμός και διάθεση!
Ένα όμορφο αποτέλεσμα υπηρεσιών καλλωπισμού συγκεντρώνει τα βλέμματα και δημιουργεί στον καθένα μια χαρούμενη διάθεση.
Διαθέτουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους ώστε να νιώσετε καλά με ένα τέλειο αποτέλεσμα είτε πρόκειται για ένα απλό μανικιούρ είτε για μια εντυπωσιακή σύνθεση από τεχνητά νύχια, ένα χτένισμα η μια αλλαγή στο χρώμα και το στύλ των μαλλιών σας .Χρησιμοποιούμε προϊόντα υποαλλεργικά επωνύμων εταιρειών.
Atelier d.b


Τηλέφωνο:2241003555Σπίτι
Διεύθυνση:ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΦΕΡΗ 59,85100 Rhodes, Greece
Email:v_orfanos@hotmail.com
Facebook:http://facebook.com/Atelier.d.b


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
Πίσω..
Best Blogger Tips