English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.............................................. InkCenter
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗN INK CENTER RODOS
ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ:
Να δώσει μια εναλλακτική λύση με πολύ φθηνότερο κόστος εκτύπωσης σε σχέση με τα γνήσια μελάνια όλων των εταιριών, αποτελώντας μία αξιόπιστη λύση, χωρίς να φθείρει ή να προκαλεί κάποιου είδους καταστροφή στον εκτυπωτή σας, διότι επεμβαίνουμε εντός του μελανοδοχείου και η μελάνι που τοποθετούμε είναι εφάμμιλη των προδιαγραφών της εργοστασιακής ποιότητας του κάθε κατασκευαστή, δίνοντας ταχύτερη και καλύτερη υποστήριξη της αγοράς.
InkCenter tips:


InkCenter TIPS:

Προβλήματα στην εκτύπωση των χρωμάτων
Εάν έχετε προβλήματα στην εκτύπωση των χρωμάτων, είναι πολύ πιθανό αυτό
να οφείλεται σε ξεραμένο μελάνι πάνω στις κεφαλές (συνήθως μετά από
παρατεταμένη αδράνεια των μελανοδοχείων). Σε αυτή τη περίπτωση να
εκτελείτε καθαρισμό κεφαλών.

Oικολογική συνείδηση
Κάθε ξαναγεμισμένο μελανοδοχείο εξοικονομεί περίπου 1 τετραγωνικό μέτρο κατεστραμμένου εδάφους.
Κάθε μελανοδοχείο σπαταλά 2 λίτρα τουλάχιστον πετρέλαιο για την κατασκευή του.


ΠΕΙΤΕ "ΟΧΙ" ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Οι αναβαθμισεις λογισμικου σας αναγκαζουν να χρισιμοποιειτε ακριβες κασετες κατασκευαστη.


Eυθυγράμμιση κεφαλών
ΠΑΝΤΑ να εκτελείτε ευθυγράμμιση κεφαλών μετά από κάθε αλλαγή μελανοδοχείων, γνήσιων ή αναγομωμένων.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
1. Ποτέ μην αφήνετε τα μελανοδοχεία σας για μεγάλο χρονικό διάστημα ανενεργά. Εκτυπώνετε 1-2 σελίδες κάθε 7-10 μέρες (έγχρωμες), για να παραμένει υγρή η κεφαλή.
2. Ποτέ μην αφήνετε το μελανοδοχείο να αδειάσει εντελώς γιατί κατά πρώτο λόγο στεγνώνει η κεφαλή με το μελάνι πάνω της και κατά δεύτερο λόγο, υπάρχει κίνδυνος να ξεραθεί το σφουγγαράκι που βρίσκεται μέσα στο μελανοδοχείο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία αναγόμωσης διότι από τη μια το ξερό σφουγγαράκι δεν μπορεί να συγκρατήσει το μελάνι, και από την άλλη, το σφουγγαράκι αρχίζει να διαλύεται και να φράζει εσωτερικά τις διόδους του μελανιού προς τη κεφαλή.
3. ΠΟΤΕ μην βάζετε σελοτέιπ στις κεφαλές.
4. ΠΟΤΕ μη τοποθετείτε τα έγχρωμα μελανοδοχεία σε σακούλες μόνα τους ή μαζί με τα μαύρα! Υπάρχει ο κίνδυνος τα μελάνια να εξέλθουν από την κεφαλή και να εισέλθουν στα διπλανά χρώματα, με αποτέλεσμα να ποτιστεί το σφουγγαράκι σε σημείο που να αλλάξει το χρώμα.
5. ΠΑΝΤΑ να εκτελείτε ευθυγράμμιση κεφαλών μετά από κάθε αλλαγή μελανοδοχείων, γνήσιων ή αναγομωμένων.
6. Ενδέχεται οι οδηγοί των εκτυπωτών σας να εμφανίζουν τα μελανοδοχεία σας άδεια μετά την αναγόμωση, πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι μπορείτε να εκτυπώνετε κανονικά.
7. Εάν έχετε προβλήματα στην εκτύπωση των χρωμάτων, είναι πολύ πιθανό αυτό να οφείλεται σε ξεραμένο μελάνι πάνω στις κεφαλές (συνήθως μετά από παρατεταμένη αδράνεια των μελανοδοχείων). Σε αυτή τη περίπτωση να εκτελείτε καθαρισμό κεφαλών.
8. Τα toners (γραφίτες) των εκτυπωτών laser, των φωτοαντιγραφικών και των φαξ, στις περισσότερες περιπτώσεις διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. Τα drums (τύμπανα) των εκτυπωτών έχουν ορισμένη διάρκεια ζωής που ορίζεται από τον κατασκευαστή σε σελίδες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Οι κατασκευαστές όταν δίνουν διάρκεια ζωής 15.000 σελίδες, εννοούν 1 εκτύπωση 15.000 σελίδων. Οι διακεκομμένες εκτυπώσεις μειώνουν τη διάρκεια ζωής του τυμπάνου δραστικά, για παράδειγμα όταν ο κατασκευαστής λέει 15.000 σελίδες, με διακεκομμένες εκτυπώσεις η διάρκεια ζωής του τυμπάνου κατεβαίνει κάτω από το 50%, στη συγκεκριμένη περίπτωση γύρω στις 6.000 σελίδες. Τα τύμπανα είναι αναλώσιμα και μη αναγομώσιμα. Είτε πάνε μαζί με το δοχείο του γραφίτη, είτε χωριστά, είναι αναπόφευκτο, κάποια στιγμή θα αναγκαστείτε να αγοράσετε καινούριο.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ!


Περιγραφή:
Αναγόμωση / ανακατασκευή μελανοδοχείων για εκτυπωτές InkJet & LaserJet (BLACK & COLOR), Fax και Copiers (φωτοτυπικών μηχανημάτων).

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο:2241065328 Σπίτι
Διεύθυνση:ΗΛΙΑ ΒΕΝΕΖΗ,85100 Ródos, Greece
Ιστότοπος:http://www.inkcenter.gr
Email:rodosinkcenter@yahoo.com

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
Πίσω..
Best Blogger Tips